سیچلاید کنی (Kennyi Cichlid)

سیچلاید کنی یکی از انواع ماهی های سیچلاید است. زیستگاه طبیعی این ماهی، دریاچه ی مالاوی است. کنی ماهی ای نسبتا” پرخاشگر است.جنس ماده دارای رنگ آبی است و جنس نر هنگامی که به بلوغ رسیده باشد دارای رنگ متمایل به زرد است. بر روی بدن این ماهی خط های سیاه عمودی در فاصله ی دم تا چشم ماهی امتداد یافته است.

آکواریوم این ماهی باید دارای تخته سنگ های فراوان و مکان هایی شبیه به غار برای پنهان شدن ماهی باشد. همچنین آکواریوم این ماهی نیاز به نور زیادی ندارد. دمای 22 تا 28 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 7.8 تا 8.5 برای ماهی کنی مناسب است.

ماهی نر زمانی به سن بلوغ می رسد که رنگ آبی به طور کامل از روی بدنش محو شده باشد و جای خود را به رنگ زرد داده باشد. این مشخصه تشخیص جنسیت را در این گونه ی سیچلاید آسان کرده است. سیچلاید کنی از جمله ماهیان دهان پرور است و تخم ها پس از تخمریزی به دهان ماهی ماده منتقل می شود. پس از سه هفته ماهی ماده لارو ها را از دهان خود خارج می کند. در این زمان باید نوزادان ماهی را با غذاهای خشک ریز و نوزاد میگوی آب شور تغذیه نمود.

رژیم غذایی این ماهی باید بر پایه ی غذاهای گیاهی باشد و غذاهای گوشتی نیز به عنوان مکمل در کنار آن قرار گیرد. برای مثال جلبک و انواع غذاهای خشک موجود در بازار مخصوص سیچلاید ها برای این ماهی مناسب است.

سیچلاید کنی با سایر سیچلایدهای دریاچه ی مالاوی و همچنین گربه ماهیان این دریاچه سازگاری دارد. البته این سازگاری نسبی است و درگیری در آکواریوم مشاهده خواهد شد.

نویسنده و مترجم: سعید عالی پور


2 thoughts on “سیچلاید کنی (Kennyi Cichlid)

  • دی 19, 1396 در t 14:20
    Permalink

    سلام
    ماخی سیچلاید کنی نرش زرده؟
    ماده آبی؟
    من کوجیکشو دیددم فروشنده گفت نره اما آبی بود
    با دیماسونی میسازه؟

    پاسخ:
    سلام
    جنس نر در سن بلوغ زرد رنگ میشه و در اندازه کوچک آبی رنگ هستش.
    در آکواریوم بزرگ دارای چیدمان سازگاری نسبی با هم دارند.

    پاسخ دادن
  • اردیبهشت 19, 1396 در t 23:44
    Permalink

    سلام من دوتا سیجیلاید کنی دارم فقط با هم خوب نیستن ماهی ماده در حال فرار و نر در تعقیب وی حتی دم ماهی ماده رو نر خورده چی کار کنم از لحاظ اندازه هم یک اندازه هستند.

    پاسخ:
    سلام
    سه راه وجود داره.
    فضاهایی برای پنهان شدن ماهی ها فراهم کنید تا درگیری منجر به مرگ و تلفات نشه.
    در صورت بزرگ بودن آکواریوم، تعداد ماهی ها رو افزایش بدید تا زد و خورد منحصر به یک ماهی نباشه.
    ساده ترین راه هم جدا کردن ماهی هاست.

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *