دلقک ماهی(Anemone Fish)

این ماهی ها جزء ماهی های اختصاص یافته ی خانواده ی ژوماسنتریده می باشند که برای زندگی خود نوعی هم زیستی مسالمت آمیز با شقایق های دریایی دارند.شاید بتوان آن ها را جزء زیباترین و بهترین ماهی های آکواریومی به حساب آورد.در حال حاضر بیش از ۲۶ گونه دلقک ماهی شناخته شده اند که کلیه ی آن ها شدیدا مورد توجه آکواریوم دار ها می باشند.

معمولا در آکواریوم ها از این ماهی ها همراه با شقایق دریایی خاصی که با آن هم زیستی دارند نگهداری می شود.تجربه نشان داده است که اگر شقایق دریایی هر دلقک ماهی در دسترس نباشد می توان از سایر انواع شقایق های دریایی استفاده نمود.بدیهی است دلقک ماهی نیز از بازو های این شقایق استفاده خواهد نمود.در طبیعت هر یک از گونه های این ماهی ها در داخل نوع خاصی از شقایق های دریایی زندگی می کنند.

شقایق در یایی و ماهی از نظر فیزیولوژی و رفتار سازش خاصی با یکدیگر پیدا نموده و ارتباط ظریفی با یکدیگر برقرار می سازند که اگر به نحوی این ارتباط شکسته شود ماهی به صورت تکه ای غذا برای شقایق دریایی در خواهد آمد.

تاکنون عدهای موفق شده اند که برخی از دلقک ماهی ها را در شرایط آکواریوم تکثیر نمایند.اگر چه هنوز روش های تکثیر آن ها منتشر و استاندارد نگردیده است با وجود این امیدواریم که در آینده ی نزدیک تهیه ی دلقک ماهی های پرورشی عملی باشد.

دلقک ماهی ها معمولا در مناطق استوایی اقیانوس های کبیر و هند(شامل دریایی سرخ و خلیج فارس)یافت می شوند ولی به طور کلی در اقیانوس اطلس پیدا نمی شوند.

3 thoughts on “دلقک ماهی(Anemone Fish)

  • خرداد 12, 1393 در t 21:54
    Permalink

    کدوم گسترش؟شما ک دارید واگذار میکنید سایت مارو
    حیف………………………………………………..
    اما درکل خسته نباشید.مسی

    پاسخ:
    ممنون از لطفتون.
    متاسفانه فرصت نمیکنم رسیدگی کنم مثل قبل و دوست ندارم سایت از رونق بیفته.

    پاسخ دادن
  • فروردین 13, 1392 در t 21:51
    Permalink

    http://imageftw.com/uploads/20130402/8763432.jpg
    تقریبا این شکلی، ولی قسمتای نارنجیشون کمتر بود (فقط یه کم روی سرشون نارنجی بود). سایزشون هم در حد 4 سانت. حالا این اینکه بالغ بودن یا سایزشون در همون حده رو نمی دونم. در مجموع من که خوشم اومد. گفتم اینجام در جریان بزارم بد نیست.

    پاسخ:
    تشکر خیلی خیلی زیاد دوست عزیز. این هم یه نوع دلقکه. ایشالا وقتی آب شور رو گسترش دادم در مورد انواع دلقک هم مطلب میذارم.

    پاسخ دادن
  • فروردین 13, 1392 در t 20:46
    Permalink

    یک نمونه اکواریومی از این ماهی به نام دلقک افریقایی (اگه اشتباه نکرده باشم) تو بعضی از مراکز فروش ماهی دیدم. ولی رنگشون اکثرا به جای نارنجی، آبیه.

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *